B1 felületek

Reklámrészlegünk full service reklámügynökségként működik, azaz a vállalkozásunk az írott (újságok, magazinok), az elektronikus médiában (rádió, tv, internet), a közterületi hirdetési felületeken (citylight, óriásplakát, megaboard, belsővilágítású oszlop, építési háló), valamint a tömegközlekedési járműveken (busz, villamos, trolibusz) megjelenő reklámok kreatív elkészítésétől kezdve a médiatervezésen keresztül, komplex reklámkampányok lebonyolítását is biztosítja a Megrendelők részére, Magyarországon, Romániában, Ausztriában. Vállaljuk még vállalkozások, termékek, szolgáltatások és az Európai Unio által támogatott projektek teljeskörű kommunikációs és marketing tevékenységét.

Marketingkommunikációs területen rendezvények, termékek és szolgáltatások teljes körű kommunikációját bonyolítjuk, így televíziós és rádiós reklámspotok készítését, médiatervezését és foglalását is elvégezzük. Megrendelőinknek referenciafilm készítését vállaljuk professzionális hordozókon is. A print médiában megjelenő hirdetések grafikai tervezése és nyomdai előkészületei mellett, szakmailag alátámasztott és kutatásokkal igazolt médiatervet készítünk a célcsoport meghatározása után, majd az elfogadott tervnek megfelelően lefoglaljuk az adott felületeket. Partnereink segítségével közterületi kampányok teljes körű lebonyolítását vállaljuk, így a legideálisabb felületeket a leggazdaságosabb ár/érték arányban tudjuk biztosítani. Óriásplakátok, citylight és kisebb méretű plakátok készítését, a bérelt felületek biztosítását az egész országban vállaljuk. Autóbuszok, villamosok, trolibuszok teljes befedésével hatékony és mobil reklámfelületet tudunk biztosítani Magyarországon és Romániában is. Meghökkentő és figyelemfelkeltő az építési hálón történő reklámozás. Hatalmas felületének köszönhetően minden arra járó észleli a reklámot.

 Az alábbi hirdetési felületek Debrecenben, illetve Hajdú-Bihar megyében találhatók. Az ország más területein található hirdetési felületekért kérje ajánlatunkat.